EVEN VOORSTELLEN

ONS BASISKAMP TEAM

TEAM CAPTAIN

Even voorstellen: Marcel Maan de Teamcaptain In het dagelijks leven teamleider IT en ik sport nu al weer 4 jaar bij TTM. Een hechte, leuke groep mensen die samen leuke dingen doen en actief bezig zijn. Ik kan dan ook niet ontkennen dat ik mij zeer vereerd voelde toen men mij als teamcamptain vroeg. Mijn taak is om de grote lijnen in de gaten te houden en ik ben het aanspreekpunt voor de Roparun organisatie. Waarom ik mee doe? Eenvoudig: Kanker heb ik in mijn nabijheid meegemaakt en iets kunnen doen, zeker als het sportief is, is in 1 woord geweldig. Wij rennen omdat anderen het niet kunnen. Zoals ons motto is: Never Back Down! Op van Parijs naar Rotterdam!

Fysiotherapie

Mijn naam is Annelies Bax, wonend in Terheijden met Jeroen en onze 3 kinderen. Zelf sport ik ongeveer 5 jaar bij To the max. Toen Hendrik tijdens de bootcamp vroeg of ik mee wilde doen met de Roparun was mijn antwoord vrij snel, ja leuk! Het feit dat je met een mooi, groot team wat kan betekenen voor een goed doel is de motivatie achter mijn deelname. Mijn functie tijdens de Roparun is de verzorging van de renners, fietsers of wie het dan ook maar nodig heeft van ons team. In het dagelijks leven werk ik als fysiotherapeut bij Schepenhof Fysiotherapie in Terheijden. Het lijkt mij een fantastische mooie ervaring die we met zijn allen mogen meemaken. Ik heb er zin in, op naar Parijs en weer terug!

Basiskamp verzorging

Ik ben Petra Maan, ja de echtgenoot van. In het dagelijks leven ben ik ZZP doktersassistente en ik ga mee als ondersteuning in het basiskamp. Ervoor zorgen dat alles klaar staat als de renners terugkomen en moeten eten /drinken en natuurlijk de tussentijdse verhuizingen mee regelen. Het zal zwaar worden 3 dagen zonder slaap maar een klein offer voor een mooi doel!

Monique – basiskamp/proviand. Toen de ideeën begonnen te borrelen om mee te doen met de Roparun 2020, dacht ik, daar wil ik bijzijn. Een groot deel van het team was al snel gevonden; veel mensen waren net als ik direct enthousiast om middels zo’n sportieve prestatie een aandeel te hebben in het welzijn van andere mensen. En zo ontstond To The Max Runners, team 239. Zelf vind ik het een uitdaging om de lopers en fietsers gedurende hun fysieke inspanningen op alle fronten zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden.Het intensieve contact met je teamleden en samen een prestatie wegzetten met de wetenschap dat je op een mooie manier bezig bent voor een ander, daar wil ik me graag voor inzetten. We zitten nu midden in alle voorbereidingen. Voertuigen, materialen, proviand, navigatie, trainingen van de sporters, sponsoring, social media: er moet zoveel gebeuren. Geweldig om te zien hoe iedereen in het team zich hiervoor inzet. Samen strijden voor mensen die ook strijden. Het lijkt mij een onvergetelijke ervaring!

Hier ben ik dan, Mieke Jansen, 55 jaar geboren en getogen in Reusel. Voor wie Reusel niet kent,neem gerust een keer de moeite om te fietsenof te wandelen in het mooie Kempische Land. Ik ben 33 jaar getrouwd met Wies en samen hebben wij 2 dochters, Kristel en Anke. En via Kristel ben ik terechtgekomen bij Roparun, To The Max Runners 2020. In het dagelijks leven ben ik 24 uur werkzaam bij Rabobank de Kempen als Adviseur Dagelijkse Bankzaken. Daarnaast ben ik op verschillende plekken te zien als vrijwilliger in ons dorp Reusel. Mijn allergrootste hobby is wielrennen. Elk jaar fietsen Wies en ik toch wel zo’n 7.000 kilometer. Echt héérlijk. Ik heb er echt zin in om mijn steentje bij te dragen aan de Roparun. Wat is het goed dat er deze organisaties bestaan. Iedereen heeft op de dag van vandaag wel met kanker te maken. Ik ben benieuwd naar de hele voorbereiding en zeker naar de tocht Parijs-Rotterdam.

Chauffeurs

Mijn naam is Richard Heijne, ik ben een ondernemer op verschillende vlakken horeca, festivals en in de heavy lift. Ik ga tijdens de Roparun het To The Max Runners team ondersteunen met het vervoer. Om iedereen een goed uitrust moment te kunnen geven op verschillende punten onderweg. Het basis kamp zeg maar. Ik vind het geweldig dat onze sport buddy's deze uitdaging aangaan om geld op te halen voor kanker (wie vindt dat nou niet). Iedereen heeft wel een familielid, kennis of buurtgenoot die deze ziekte heeft of gehad heeft. Om zo mijn steentje bij te dragen hoop ik dat er veel geld op gehaald wordt om deze ziekte eindelijk eens de kop in te drukken.

Motivator

Mijn naam is Max, in 2015 aan het avontuur van TTM begonnen met een Bootcampgroep in Terheijden, wat in nog géén 2 jaar uitgroeide tot “To The Max GYM” in Terheijden. Inmiddels zijn we een gevestigde naam en bieden we een trainingslocatie die voor IEDEREEN toegankelijk is met alles van A tot Z onder één dak. Naast TTM geef ik de volle 100% om mijn droom te behalen in het kickboksen. Iedere dag, bijna 7 dagen per week train ik 2 keer per dag. Een combinatie van zware conditietrainingen, hevige sparringsessies, (technische)pad sessies, hardloop-, reactie, sprinttrainingen tot zeer heftige krachttrainingen en rustgevende yogasessies maakt mijn trainingsweek compleet. Ik heb geen specifieke taak voor de RopaRun, maar ondersteun het team waar nodig met alle liefde en plezier. In verband met mijn wedstrijdprogramma weet ik nog niet of ik mee ga met het team,maar in gedachte ben ik er sowieso bij, want wat een toppers zijn het, allemaal stuk voor stuk! Geweldig hoe we met dit team bij elkaar zijn gekomen en het gezamenlijke doel waar we met zijn alle naar streven, de ROPARUN! LET’S GO!

  • White Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now